hej hej

hej nu är jah hos kim igen :D. jag har varit i stallet hela lovet <3.men jag är sjuk just nu  :'(. i stallet är det alltid några aktiviteter på loven. nu sitter jag och kim och lyssnar på musik. jag har inte kunnar vara hör på hela lovet för de har varit på deras land. jag har inte så mkt att skriva om, det har inte hänt så mkt denhär veckan. jo det har ju varit påskafton :) jag har fått massa godis. påsken firade vi hos min gudmors mamma. hejdå för den här gången.
kraaamizz!
fining! (kim)

heej!

hej nu sitter jag i enköping hos anders och kicki. äntligen har påsklovet börgat!! idag har jag kört 4hjuling och det var kul. jag gillar lördagar :D det är roligt med lördagar. idag har jag varit hos bästa greta <3. denhär veckan har vi jobbat på som vanligt i skolan. men tors och fre har vi hållt på med påsken. det jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. jag var i stallet i måndags och jag hoppade och höll på med decibell <3. och i fredags var jag också i stallet. och det var också jättekul.jag har varit hos anders och kicki i torsdags oxå. och då åt vi som vanligt pankakor.och jag mådde så dåligt efter det. för jag åt som vanligt drygt 20 pankakor. men nu måste jag åka hem och vi är i enköping så det är rätt så långt.heejdå kraaam :D :D

halojsan!

hej igen! jag är så ledsen att jag inte har bloggat på änge men jag har inte haft tid och så har jagf glömt bort. och jag kan inte blogga på mobilen :/. men nu är jag här iaf. ja igår i skolan så hade vi träslöjd :D. och det är mitt favvo ämne. och jag håller på att göra en sak till min pappa :) <3. på fredag så ska jag till stallet :D och mimmi ska kanske följa med :D. och då får jag äntligen sköta om min kära decibell <3. idag tappade jag bort min mobil  :( man jag hittade den igen :) den låg hemma :/.jag och celine fick gå och hämta den hemma hos mig. och på lördag så ska jag vara hos issa :D <3. men annars så ska jag vara hoss min påppa i helgen :D <3. det var ett tag sedan jag träffade honom.men jag kanske ska vara hos kim lite i helgen oxå :D men nu måste jag sluta hej då kraaaaam!

RSS 2.0